Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Προαγωγικές εξετάσεις Βυζαντινής Σχολής παραρτημάτων Κρανιδίου & Ερμιόνης (5-7-2023)

 Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Βυζαντινής Σχολής των παραρτημάτων Κρανιδίου και Ερμιόνης, στον Ι. Ναό Τιμίου Προδρόμου  Κρανιδίου. Αισίως φθάσαμε στο τέλος της χρονιάς και οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι μαθητές, άνδρες και γυναίκες, κρίθηκαν για την επίδοσή τους στην ψαλτική τέχνη και δοκιμάστηκε το άγχος της πρακτικής εξέτασης τους από τον διευθυντή της Σχολής τον κ. Δημήτριο Καλομοίρη ο οποίος αόκνως και με πολύ ένθεο ζήλο έχει βοηθήσει στο να πραγματοποιήσει  η Σχολή μόνο θετικά βήματα  προόδου και να έχουν δοθεί τα πρώτα πτυχία στην περιοχή μας. Η Σχολή ξεκινά κάθε Σεπτέμβριο και τελειώνει συνήθως αρχές Καλοκαιριού.


Φέτος είχαμε τη χαρά να λάβει το πτυχίο του, ο μαθητής της Σχολής μας αλλά και συνάδελφος κ. Πέτρος Καραΐσκος  και να αποτελέσει έτσι  το δεύτερο πτυχίο του παραρτήματος Κρανιδίου.  


Ένα μεγάλο ταξίδι μια ολόκληρης χρονιάς έφθασε στο τέλος του συν Θεώ και είχαμε ευχάριστα αποτελέσματα χάρη στον κόπο των μαθητών και των δασκάλων. Είθε να δώσει ο θεός ψάλτες και να μη νιώσουμε ποτέ λειψανδρία στα αναλόγια της περιοχής μας. 


Με την αγάπη του Χριστού μας,  Κων. Βενεκάς μουσικοδιδάσκαλος - θεολόγος.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου