Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Κοπή Βασιλόπιτας ενοριών Ερμιονίδος Κρανίδι 6-1-2014


       Την κοπή της βασιλόπιτας των ενοριών Ερμιονίδος πραγματοποίησε στον ιερό ναό του Τιμίου Προδρόμου  Κρανιδίου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ύδρας κ.κ. Εφραίμ μετά τον εσπερινό του Αγίου Ιωάννου τη Δευτέρα  6 Ιανουαρίου 2014.
      Ο ναός γέμισε από τους εφημερίους, τα εκκλησιαστικά συμβούλια, τους ιεροψάλτες και τους συνεργάτες όλων των ιερών ναών της περιοχής μας. Το λόγο έλαβαν ο π. Ιωάννης Αμπελάς, ο π. Χριστοφόρος Καραβίας, ο Δήμαρχός Ερμιονίδας κ. Δημ. Καμιζής και τέλος ο σεπτός ποιμενάρχης μας κ.κ. Εφραίμ ο οποίος πρόβαλε  επίκαιρες σκέψεις για το νέο έτος.
      Ακολούθησε το θεατρικό σκετς από μαθητές των Κατηχητικών Σχολείων Κρανιδίου:  «Χριστούγεννα στην Ομόνοια» που επιμελήθηκε η κ. Αντιγόνη Λασκαρίδου-Καραίσκου.
      Στη συνέχεια παιδική χορωδία των Κατηχητικών Σχολείων Ερμιόνης υπό την καθοδήγηση του π. Δημ. Αμπελά απέδωσε εορταστικούς ύμνους τραγούδια και κάλαντα του αγίου Δωδεκαημέρου με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.
     Στο τέλος ο Μητροπολίτης ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα των ενοριών και ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο Κων. Αθανασούλας.
 





 











 



 











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου